Maarssen

Advies op maat voor jou

Locatie Maarssen

Onze adviseurs uit Maarssen zijn hard aan het werk. Aan het roer van de locatie Maarssen staan Ceylan Karapinar en Robbert-Jan van Ravenswaaij. De heren houden zich dagelijks bezig met onze klanten te voorzien van het beste hypotheek- en vermogensadvies. 

Adviseurs van locatie Maarssen

Mijn naam is Ceylan, ik ben gepassioneerd en altijd opzoek naar nieuwtjes. Mijn motto is: blijf kalm en ga door. Met mijn brede kennis van hypotheken en vermogen weet ik jou de zorgen te ontnemen.
 
Je kan mij ’s nachts wakker maken voor etli ekmek uit de Turkse keuken. In mijn vrije tijd vind ik het fantastisch om rond te rijden op mijn motor. Dat is mooi in Maarssen, maar nog mooier in Bali of Indonesië. Daar zou ik dan ook graag naartoe gaan op vakantie.
 
Mijn naam is Robbert-Jan, ik ben vriendelijk en sportief. Mijn motto is: doelen zijn als magneten. Ze zullen de dingen aantrekken waardoor ze werkelijkheid worden. Met mijn brede kennis van hypotheken en vermogen weet ik jou de zorgen te ontnemen.
 
Je kan mij ’s nachts wakker maken voor eten uit de Portugese keuken. In mijn vrije tijd vind ik het fantastisch om bezig te zijn met investeren of vastgoed. Kickboksen laat me ook niet koud. Op mijn bucketlist staat een rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland. Stilzitten is dus niks voor mij!
 

Contact

Wil je contact met ons opnemen?

Vooral doen! Je kan het formulier hiernaast invullen, maar je mag ons ook mailen of bellen. We gaan graag met je in gesprek. Wij kijken uit naar je bericht!