Voor elke uitdaging een financiering

Jouw hypotheekadviseur

Door onze grote variatie in klanten, hebben wij ervaring om in vrijwel alle situaties de passende hypotheek/oplossing te vinden.

Verduurzaming

Verduurzaam uw woning 

Maximale hypotheek

Bereken uw maximale hypotheek

Kosten koper

Bereken uw kosten koper 

Rentelijst

Bekijk actuele hypotheekrentes

Je eerste huis
kopen

Ik wil
verbouwen

Ik wil
verduurzamen

Een ander
huis kopen

Besparen op je maandlasten

Verhuren

Hypotheek varianten

Transparant in het traject

Hoe het werkt

Stap 1

Wensen en verwachtingen

Stap 2

Adviseur gaat aan de slag

Stap 3

Bespreken advies

Stap 4

Bemiddeling wordt opgestart

Stap 5

Gefeliciteerd!

Vind antwoord op jouw vragen

Veelgestelde vragen

Natuurlijk is het afsluiten van een aflossingsvrije hypotheek nog steeds mogelijk. Echter deze is gebonden aan een aantal (waaronder fiscale) spelregels.

Afhankelijk van de snelheid, kwaliteit en volledigheid van de aangeleverde documenten zal de maatschappij sneller of juist trager de beoordeling afhandelen. In het algemeen is de afhandeling binnen de, in de koopakte gestelde termijn, haalbaar.

De geldverstrekker wenst een financiering te baseren op een tweetal gegevens, te weten het inkomen en de waarde van de woning. Deze waarde dient te worden vastgesteld door een taxateur welke geen belang heeft bij de transactie.

Deze vraag is moeilijk te beantwoorden. Het is afhankelijk van de persoonlijke situatie en welke woning er wordt gekocht. Een aantal vragen zullen zijn: is er een eerder hypotheek aanwezig, wat voor type woning is er aangekocht, Is het inkomen bestendig etc.

Hierop is geen eenduidig antwoord te geven. Het is maatwerk. De adviseur van Woningkoopkracht geeft in het gesprek aan welke kosten je zult gaan maken. Onze kosten, net als van de taxatie en notaris zijn hier een onderdeel van.