Je eigen pand of woning; regel de juiste hypotheek

Hypotheken

Je hypotheek moet op zowel het moment van afsluiten als voor de toekomst goed voelen.

Een hypotheek die bij je past

Wonen moeten we allemaal. Wanneer je woont in een koophuis, moet de financiering ervan zeker geen molensteen om je nek of een sta in de weg zijn. Je hypotheek moet zowel het moment van aflsuiten als voor de toekomst goed voelen. 

Wij kunnen alle voorkomende hypotheekzaken voor je regelen. Dat doen we graag en altijd met volledig inzicht en gezond boerenverstand! Wij zullen je daarom ook alle kanten van de hypotheekmedaille laten zien. Zelfs de zijkant!

Nieuwe hypotheek

Een huis kopen en willen weten hoeveel je kunt lenen en welke hypotheek bij je past, nu en in de toekomst? Wij zijn er voor je. Ook als je huurt en graag wilt weten wat je mogelijkheden zijn om een eigen huis te kopen helpen we graag verder. 

Aanpassen hypotheek

Heb je al een hypotheek en ben je er niet helemaal meer zeker van of dat deze nog bij je past? Je wilt je woning aanpassen of gewoon kijken of het goedkoper kan?

Wij onderzoeken uitgebreid de mogelijkheden voor jou. 

Oversluiten hypotheek

Mochten de gewenste aanpassingen bij je eigen bank niet mogelijk zijn, dan is er altijd nog de optie om je hypotheek bij een andere bank onder te brengen. Belangrijk is wel dat oversluiten alleen zin heeft als je er werkelijk voordeel aan hebt. Nu en in de toekomst. De laagste maandlast nu hoeft namelijk niet altijd een vooruitgang te betekenen voor later.

Hypotheekbewaking

Als je al een hypotheek hebt, nog niet direct iets wilt aanpassen maar wel op de hoogte gehouden wilt worden van besparingsmogelijkheden dan is onze hypotheekbewaking iets voor jou! 

We houden je hypotheek doorlopend tegen het licht en controleren ‘m op alle belangrijke punten die op jouw persoonlijke situatie van toepassing zijn. Zoals bijvoorbeeld de rente, een waardestijging van je woning, gewijzigde voorwaarden en de premie’s van de aan de hypotheek gekoppelde verzekeringen. 

Wanneer uit de controle blijkt dat je kunt besparen of verbeteren nemen we direct contact met je op!