Geen zorgen over je financiën, nu en in de toekomst

Financiële rust

Je wilt dat je onderneming groeit, maar tegelijkertijd moet de onderneming ook kunnen voorzien in financiële zekerheid voor jou en je gezin. Heb je dat allemaal goed in beeld en geregeld?

Als ondernemer vraagt je bedrijf veel van je. Je wilt dat je onderneming groeit, maar tegelijkertijd moet de onderneming ook kunnen voorzien in financiële zekerheid voor jou en je gezin. Heb je dat allemaal in beeld en geregeld? 

Goed ondernemerschap gaat over het hier en nu én over de toekomst. Die van jezelf bijvoorbeeld. Bouw je voldoende kapitaal op om straks lekker van te leven? Wat gebeurt er als je uitvalt door ziekte? En op welke manier kun jij jouw dierbaren financieel beschermen wanneer jij komt te overlijden? Wij maken het voor je inzichtelijk en, minstens zo belangrijk, geven je relevant advies. 

Voor ondernemers hebben wij het Financiële Rust-abonnement

Financiële Rust-abonnement

Met het afsluiten van het Financiële Rust-abonnement ben je nu en later verzekerd van financiële rust. We houden jaarlijks een vinger aan de pols; zijn er of verwacht je belangrijke wijzigingen in je leven? Een regelmatige check-up zorgt ervoor dat je verzekeringen, hypotheek en/of financiële producten actueel blijven. Een goed advies hoort daar uiteraard bij! We vinden het belangrijk dat je weet dat wij onafhankelijk zijn. Je betaalt namelijk voor het werk dat wij voor je doen. We ontvangen hiervoor geen enkele beloning van de bank of verzekeraar. Ook fijn om te weten: je zit nooit aan ons vast! Het Financiële Rust-abonnement is altijd op te zeggen. Het Financiële Rust-abonnement kent drie varianten: basis, compleet en uitgebreid.

Basis

Met een basis-abonnement houden wij al jouw schadeverzekeringen of één losstaand complex product (bijvoorbeeld een levensverzekering, bankspaarproduct of een uitvaartverzekering) in beheer. Daarbij ontvang je een overzicht van je netto inkomen bij pensioen en overlijden.

Compleet

Met een compleet-abonnement kun je naast je schadeverzekeringen óók het beheer van alle complexe financiële producten (zoals een levensverzekering, bankspaarproduct of een uitvaartverzekering) . Daarbij ontvang je een overzicht van je netto inkomen bij pensioen en overlijden.  

Uitgebreid

De naam zegt het al: bij het uitgebreide abonnement heb je geen omkijken meer naar je financiële producten.  We beheren je schadeverzekeringen, al je complexe financiële producten (bijvoorbeeld een hypotheek, levens- of pensioenverzekeringen) én we maken iedere drie jaar een nieuwe financiële foto (inclusief adviesgesprek).