Apeldoorn

Advies op maat voor jou

Locatie Apeldoorn

Onze adviseurs uit Apeldoorn zijn hard aan het werk. Aan het roer van de locatie Apeldoorn staat Alex Abcouwer. Hij houdt zich dagelijks bezig met onze klanten te voorzien van het beste hypotheek- en vermogensadvies. 

Adviseur van locatie Apeldoorn

Mijn naam is Alex, ik ben gemotiveerd en enthousiast. Mijn motto is: zonder groei, geen geluk. Met mijn brede kennis van hypotheken en vermogen weet ik jou de zorgen te ontnemen.
 
Je kan mij ’s nachts wakker maken voor kip, noedels uit de Aziatische keuken of vis uit de Griekse keuken. In mijn vrije tijd vind ik het fantastisch om creatief bezig te zijn met (drone) video’s of tekeningen. Activiteiten waarbij ik mezelf kan ontwikkelen laten me niet koud. Zeker niet als dit tijdens een vakantie in Colombia is, waar ik graag wil zeilen. Ook zou ik graag nog eens naar Panama gaan, via de San Blas eilanden. Stilzitten is dus niet aan mij besteed!
 

Contact

Wil je contact met ons opnemen?

Vooral doen! Je kan het formulier hiernaast invullen, maar je mag ons ook mailen of bellen. We gaan graag met je in gesprek. Wij kijken uit naar je bericht!